Geru biedt gratis integratie voor fulfilment met Bol.com aan

Bol Logo
Bol Logo

Sedert enkele weken bieden we met Geru Fulfilment nu ook een volledige integratie met de marktplaats Bol.com aan. Bol.com is een online webwinkel die de laatste jaren aan populariteit wint, zeker ook bij verkopers die hun producten op dit platform aanbieden. Dankzij deze integratie kunnen verkopers via de fulfilmentdiensten van Geru hun producten op 1 werkdag laten leveren, zonder hier zelf in tussen te komen.

Pexels Ketut Subiyanto 4246095
Pexels Ketut Subiyanto 4246095

Voor wie

Deze integratie is geschikt voor alle verkopers, zowel met een grote als kleine omzet, die een goede klantenservice met snelle levertijden willen aanbieden, zonder zelf dagelijks pakketten te moeten verzenden.

Door deze taak uit handen te geven krijg je makkelijker een goede rating bij Bol.com waardoor je automatisch hoger in de productranking komt en dus nog meer kan verkopen.

PostNL
PostNL

Voordelen bol.com fulfilment met Geru

  • Snelle levering
  • Zelf geen pakketten maken
  • Geld verdienen terwijl je op verlof bent
  • Gratis gebruik maken van populair verkoopplatform
  • Geen opstartkosten
  • Geen abonnementskosten
  • Betaaltermijn pas na uitbetaling door Bol.com
Bol Scherm
Bol Scherm

Hoe het werkt

Via het partnerplatform van Bol.com kan je na registratie jouw eigen artikelen gaan toevoegen. Elk artikel moet een EAN-code hebben waarmee het geïdentificeerd wordt. Verkoop je een artikel die reeds gekend is door Bol.com, dan hoef je enkel nog jouw voorraad en verkoopprijs in te vullen. Indien het een nieuw artikel betreft, dan vul je iets meer gegevens in, zoals een beschrijving en enkele foto’s. Nadien kan je meteen met de verkoop van start gaan.

Via ons digitaal platform leggen we een koppeling met uw account bij Bol.com. Wanneer een klant een product van jou aankoopt, dan zien we dit meteen en zorgen wij er voor dat het artikel zo snel mogelijk bij de klant terecht komt.

Jijzelf kan online alles volgen en zien hoe het met de verkoop en financiën staat. Op het einde van de maand zal Bol.com jou uitbetalen.

Money
Money

Tarieven

Doordat je geen vaste kosten hebt bij Bol.com, zal het platform uiteraard een kleine commissie op de verkoop aanrekenen. Deze varieert nogal per productcategorie, maar ligt meestal rond de 10%.

Het gebruik van de connectie met Bol.com en ons digitaal platform is helemaal gratis. Ook bij ons betaal je enkel een kleine fee voor de gebruikte stockage, de handlingskosten per order en de verzendkosten. Aangezien wij heel veel pakketten verzenden, profiteer je mee van onze goedkopere verzendtarieven.

Old Phone
Old Phone

Interesse?

Indien je graag wenst te verkopen via Bol.com of dit reeds doet, maar toch van onze diensten gebruik wenst te maken, neem dan contact via ons contactformulier, stuur een mailtje naar ruben@geru.be of bel Ruben via het telefoonnummer +32 (0) 494/23.20.18.